Vakıflar Genel Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Dönemi Burs Başvuruları

Uluslararsı Öğrenciler

Meü

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2017 – 2018 EĞİTİM DÖNEMİ BURS BAŞVURULARI

Genel Müdürlüğümüz tarafından ilköğrenim, ortaöğrenim ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Bursu” ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursu” için başvurular, 2017 - 2018 eğitim yılı için aşağıdaki tarihler arasında www.vgm.gov.trinternet sitesinden alınacaktır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğrenim ve Yükseköğrenim Bursu, öncelikli olarak anne ve/veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz öğrencilere verilmektedir. Ortaöğrenim Bursu, Vakıflar Yönetmeliğinin, Yükseköğrenim Bursu ise Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliğinin ilgili hükümleri doğrultusunda değerlendirilmektedir.
Burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin duyurular www.vgm.gov.tr internet sitesinden takip edebilir.

• 2017-08-25 14:21:01